Hvem er jeg

Jeg hedder Mie Ravnholt Lohmann og er 38 år. Jeg bor i et dejligt bondehus lidt udenfor Odense, sammen med min mand Linus og vores 2 yngste drenge på 12 og 6 år.

Jeg uddannet Holistisk energiterapeut ved Katrine Birk og jeg har i mange år interesseret mig for urter og urtemedicin og har taget kurser i urtemedicin hos Den grønne omstilling og homøopati hos Mette Mitchell.

Jeg læser i øjeblikket psykologi på Syddansk universitet. Derudover elsker jeg at holde mig opdateret og tilegne mig ny viden og nye redskaber til at forbedre mine behandlinger, derfor tager jeg løbende kurser indenfor den alternative verden

Jeg er spirituel og inden det skræmmer dig helt væk, så er det helt nede på jorden. Jeg tror på at vi alle rummer en stor visdom og iboende kraft, og at det er ved at være i kontakt med denne, at vi kan lindre og forebygge både fysiske og psykiske udfordringer. Jeg kombinerer dette med forskellige typer af energiterapi. Energien i kroppen balanceres og på den måde skabes et stabilt grundlag at arbejde videre med.

I mine behandlinger søger jeg at komme om det hele menneske.

Mit CV:

2016

Holistisk energiterapeut og behandler ved Katrine Birk.

2017

Kursus i urtemedicin ved “ Den grønne omstilling”.

Kursus i homøopati ved Mette Mitchell.

2017

Opstart på psykologi BA på Syddansk universitet.

2019

Wellness massage kursus ved Mark Perren-Jones

Ansigtsmassage og behandling ved Mark Perren-Jones

2020

Kunstterapeutisk kursus ved Transformation Academy ved Victoria Hawkins, Joeel og Natalie Rivera.

Dybde massage kursus ved Mark Perren-Jones

Uddannet clairvoyant vejleder ved Pernille Linde.

Opstart på kursus i mindfulness ved Transformation Academy ved Victoria Hawkins, Joeel og Natalie Rivera.

2021

Kursus i homøopati ved Foreningen Alma

Opstart på Kursus i aromaterapi ved Mark Perren-Jones

Opstart på Yoga teacher training kursus ved Transformation Academy ved Victoria Hawkins, Joeel og Natalie Rivera.

Opstart på Ayurvedisk Wellness Coach ved Shakti School

<span>%d</span> bloggers like this: